Nieuws

Bouwvak 2020 is TIS-Stiens gesloten

Geschreven op

In verband met de bouwvak, is TIS Stiens van zaterdag 18 juli t/m zondag 16 augustus gesloten. Voor urgente storingen kunt u contact opnemen met onze storingsnummer op 06-44619010. Wij wensen u een fijne vakantie! Lees meer »

Bekijk de volledige LoooX collectie bij TIS-Stiens

Geschreven op

Woonachtig in Friesland en op zoek naar LoooX? Loop dan eens binnen bij LoooX Dealer TIS-Stiens in Stiens! In deze splinternieuwe showroom kun je terecht voor onze complete LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden. Op de koffie bij... ...eigenaar Wijtze. Lees meer »

SunShower ook in zwart

Geschreven op

Sunshower komt met meer zwarte varianten van haar infraroodpanelen voor onder de douche. Het Nederlandse bedrijf presenteert tijdens ISH 2019 voor het eerst de nieuwe Sunshower Black-modellen. Vanwege het grote succes van de eerder uitgebrachte Sunshower Deluxe Black word... Lees meer »

De warmtepomp is een uitstekend alternatief voor de cv-ketel - maar nog niet in iedere woning

Geschreven op

Met een warmtepomp verwarm je je huis duurzaam, effici├źnt en comfortabel. Maar niet iedere woning is er al geschikt voor. Verwarmen met een warmtepomp is alleen effectief in een goed ge├»soleerde woning. Zijn nieuwbouwwoningen geschikt voor een warmtepomp? V Lees meer »