Dak- en Zinkwerken - zink, lood en koper

Zink, lood en koper worden al zeer lange tijd in de bouwwereld toegepast. Naast leidingwerk voor drinkwater (nu alleen nog koper) vindt toepassing van deze materialen vooral plaats als dakbedekking, gevelbekleding, hemelwaterafvoer en hemelwaterafdichting. Het verwerken van deze materialen vereist ervaring en vakmanschap en gebeur veelal nog op ambachtelijke wijze. Voor het verwerken van plaatzink tot diverse profielen (dakgoten, deklijsten etc.) beschikken wij over een eigen zinkstraat.

Zinkwerk

Wij kunnen voor u uw dakgoten, dakkapellen en hemelwaterafvoeren uitvoeren in natuurzink, antrhazink of quartzzink. Zowel voor renovatie als nieuwbouw, productiewerk en maatwerk hebben wij passende oplossingen. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor gevelbekledingen.

Loodwerk

Wij leveren en / of monteren uw loodslabben voor schoorstenen, gevelaansluitingen en kozijnen. Verder fabriceren we onder andere maatwerk in loden dakdoorvoeren.

Koperwerk

Dakbekledingen, goten en hemelwater uitgevoerd in koper kunnen wij compleet voor u verzorgen. Zowel voor een moderne , strakke uitvoering alsmede een authentieke uitstraling van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies aanvragen