TIS-Stiens: voor uw badkamer en sanitair in Friesland

Sanitair plaatsen, badkamer vernieuwen of renoveren? Bij TIS-Stiens hebben wij een breed aanbod aan nieuw sanitair en kunnen wij tevens uw bestaande sanitair onderhouden en repareren. Of u nu slechts een nieuwe wastafel wilt laten installeren of uw complete badkamer toe is aan renovatie, voor sanitair in Friesland bent u bij TIS-Stiens aan het juiste adres!

Renovatie door TIS-Stiens

Is uw badkamer toe aan een oppepper en wilt u deze laten renoveren of compleet vernieuwen? Voor nieuw sanitair in Friesland en omgeving kunt u rekenen op de expertise en service van TIS-Stien. Wat u ook aan uw badkamer wilt laten doen, wij beschikken over de deskundigheid én de materialen om ermee aan de slag te gaan. U hoeft enkel voor uzelf te bepalen wat voor product of service u wilt hebben, en wij zorgen dat alles perfect aangesloten en gemonteerd wordt. Indien u dit wilt, regelen wij ook het eventuele metsel-, timmer- of tegelwerk. Zo heeft u één contactpersoon voor de hele klus. Dat werkt makkelijk en zorgeloos voor u – wel zo prettig!

Nieuw sanitair

Wij leveren diverse bekende sanitair-merken. Wasbakken, toiletpotten, douches en nog meer benodigdheden voor de badkamer en toiletruimte in een strakke en moderne uitvoering of juist wat meer industrieel of landelijk? Bekijk onze showroompagina voor voorbeelden en schroom niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt.

Kortom, voor al uw benodigdheden op het gebied van sanitair in Friesland kunt u terecht bij TIS-Stiens.
Bereik ons indien u een afspraak wilt maken of meer informatie wilt via onderstaand contactformulier. 
Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

ja, ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
vier plus een =

* Deze velden zijn verplicht.

 

Hieronder vind u een aantal voorbeelden/ideeën.