TIS-Stiens: voor uw sanitair in Friesland

Sanitair plaatsen, vernieuwen of renoveren? Bij TIS-Stiens hebben wij een breed aanbod aan nieuw sanitair en kunnen wij tevens uw bestaande sanitair onderhouden en repareren. Of u nu slechts een nieuwe wastafel wilt laten installeren of uw complete badkamer toe is aan renovatie, voor sanitair in Friesland bent u bij TIS-Stiens aan het juiste adres!

Renovatie door TIS-Stiens

Is uw badkamer toe aan een oppepper en wilt u deze laten renoveren? Voor nieuw sanitair in Friesland en omgeving kunt u rekenen op de expertise en service van TIS-Stien. Wat u ook aan uw badkamer wilt laten doen, wij beschikken over de deskundigheid én de materialen om ermee aan de slag te gaan. U hoeft enkel voor uzelf te bepalen wat voor product of service u wilt hebben, en wij zorgen dat alles perfect aangesloten en gemonteerd wordt. Indien u dit wilt, regelen wij ook het eventuele metsel-, timmer- of tegelwerk. Zo heeft u één contactpersoon voor de hele klus. Dat werkt makkelijk en zorgeloos voor u – wel zo prettig!

Nieuw sanitair

Exclusief bij ons verkrijgbaar is de Trendline Sanitair lijn. Wasbakken, toiletpotten, douches en nog meer benodigdheden voor de badkamer in een strakke en moderne uitvoering. Bekijk onze productpagina voor voorbeelden, en schroom niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt over Trendline Sanitair.

Kortom, voor al uw benodigdheden op het gebied van sanitair in Friesland kunt u terecht bij TIS-Stiens.
Bereik ons indien u een afspraak wilt maken of meer informatie wilt via ons online contactformulier. 
Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden/ideën.