Mechanische ventilatie en airco in Friesland bij TIS-Stiens

Steeds meer mensen zien het belang van een goed ventilatiesysteem in of kiezen voor een airco om ook ’s zomers het hoofd koel te houden. Met deze toenemende vraag komt de expertise van TIS-Stiens goed van pas. Bent u ook op zoek naar een ventilatiesysteem of airco in Friesland? Wij installeren voor u een airco of ventilatiesysteem naar uw keuze en kunnen desgewenst ook advies geven over wat voor systeem er voor u de juiste keuze is.

Mechanische ventilatie

Het soort ventilatiesysteem wat wij bieden is een mechanisch systeem dat voor de luchtverversing in huis zorgt. Met mechanisch ventilatiesysteem bedoelen wij hier niet een tafel- of plafondventilator, maar een volledig afzuigsysteem door het hele huis dat lucht uit uw woning afvoert. De speciale ventilatiemotor zuigt via luchtkanalen en ventilatieroosters de lucht weg door middel van afzuigventielen in het plafond of de muur van de keuken, badkamer en toilet. Met een regelsysteem met twee of drie standen regelt u hoeveel lucht het systeem afzuigt. Zo blijft de lucht in huis fris en zuiver en de temperatuur constant, terwijl u zelf bepaalt hoeveel ventilatie u wilt.

Besparen met gelijksstroom

Als u een mechanisch ventilatiesysteem heeft, kunt u bovendien profiteren van een bespaarventilator: de CVE ECO-fan 2, een gelijkstroommotor. Met dit systeem bespaart u tot wel 83% ten opzichte van reguliere Centrale Ventilatie Eenheden, en door zijn relatief lage toerental verbruikt de bespaarventilator per jaar maar liefst 80% minder elektriciteit. En dit voor verder dezelfde prijs en efficiëntie!

U bespaart daarnaast niet alleen op uw eigen portemonnee. De CVE ECO-fan 2 is ook nog eens heel duurzaam: door het verminderde elektriciteitsverbruik wordt de CO₂-uitstoot met maar liefst 271 kg per jaar verminderd. Zo spaart u ook nog eens het milieu. Nog meer reden dus om te kiezen voor een mechanisch ventilatiesysteem in Friesland!

 

Airco

Een comfortabel binnenklimaat in uw huis is belangrijk. Klimaat is een belangrijke parameter voor uw gevoel van welbehagen. Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met een juist geselecteerde en gemonteerde airco voelt iedereen zich thuis!

Er bestaan verschillende uitvoeringen airconditioningunits zoals:

  • Wandmodellen
  • Vloermodellen
  • Cassettemodellen
  • Plafondonderbouwmodellen
  • Satellietmodellen
  • Vloer-/kastmodellen

Of u nu een airco nodig heeft voor uw slaapkamer, woonkamer, studeerkamer of werkkamer; er is er altijd een passende oplossing. 

 

Advies aanvragen

Service & Onderhoud