CV-ketels, radiatoren, convectors, vloerverwarming en warmtepompen bij TIS-Stiens in Friesland

Een verwarmingssysteem kan enorm verschillen per ruimte. Een vrijstaande villa en een rijtjeshuis hebben immers niet hetzelfde energieverbruik. Tussen een gezinswoning en een bedrijfspand is er tevens een groot verschil in verwarmingsbehoeftes. Onze deskundige medewerkers adviseren u over wat er bij uw situatie de juiste oplossing is. Of het nu gaat om cv ketels, vloerverwarming, of duurzame warmtepompen met verwarm -en koelfunctie, wij bij TIS-Stiens staan voor u klaar.

Onze producten en diensten

Op het gebied van centrale verwarming leveren wij verscheidene producten en diensten. Niet alleen cv-ketels, maar ook radiatoren, convectors, duurzame vloerverwarming en warmtepompen welke uiteraard kunnen verwarmen maar ook koelen. Daarnaast beschikken wij over een assortiment van producten van een groot aantal bekende merken zoals Intergas, Henrad, Thermrad, Radson, en Jaga.

Uw bestaande cv-ketel deels of compleet vervangen? Van de meeste bekende merken hebben wij een groot aantal onderdelen ofwel op voorraad ofwel binnen enkele uren in ons bezit. Voor het totaal vervangen van de cv-ketel brengen wij graag voor u een complete offerte uit, inclusief passend advies, zodat u niet achteraf voor verrassingen staat.

Bovendien staan wij u graag terzijde bij het kiezen van een verwarmingssysteem. Moet u gaan voor radiatoren of convectors aan wand, of convectorput of vloerverwarming? Hierbij kunnen wij ook desgewenst voor u een transmissieberekening maken. Wij willen graag dat u met een goed gevoel en het juiste product weer de deur uitgaat. Ook voor rookgasanalyse en rendementsmeting bent u bij ons altijd welkom.

Installatie en onderhoud

Natuurlijk kunt u bij ons naast op professionele installatie ook rekenen op kwalitatief uitstekend onderhoud en reparatie van centrale verwarming of andere verwarmingssystemen zoals warmtepompen. Storingen aan uw verwarmingsinstallaties zijn altijd vervelend en komen vaak op een slecht moment. Wij onderhouden en repareren alle bekende merken cv-ketels. Zoals boven genoemd kunnen wij verscheidene onderdelen en ook indien nodig complete systemen leveren en installeren.

Ook kunnen we uw installatie voorzien van de juiste regeling, iets wat ook per systeem kan verschillen. Van een eenvoudige aan/uit regeling tot een modulerende weersafhankelijke regeling, bijvoorbeeld. Of, voor een vloerverwarming, een van één-zone-regeling tot een uitgebreid draadloos systeem waarbij elke zone onafhankelijk aangestuurd wordt.

Advies aanvragen

Service & Onderhoud