Duurzame technieken - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen door TIS-Stiens Installatiebedrijf

Hier bij TIS-Stiens staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We hebben maar één milieu, waar we goed voor moeten zorgen. Maar daarnaast geloven wij ook in technieken en producten waar u niet te veel voor betaalt. Gelukkig wordt duurzame energie tegenwoordig steeds voordeliger. Ook wij bieden u duurzame technieken in Friesland die ook nog eens aardig zijn voor uw portemonnee.

Duurzame opties

Omdat wij duurzaamheid zo hoog in acht nemen, volgen wij de laatste energieontwikkelingen op de voet. Hierdoor, en door onze jarenlange ervaring, weten wij precies wat voor technieken waar toegepast kunnen worden.

Er zijn tegenwoordig verschillende opties om duurzaamheid ook in uw huis toe te passen. Ook bij TIS-Stiens bieden wij tal van duurzame technieken in Friesland om uw milieu en uw portemonnee een plezier mee te doen. Als erkend installateur bieden we bijvoorbeeld slimme oplossingen om gebruik te maken van alternatieve energiebronnen.

Zo kunt u denken aan:

  • Zonnepanelen: een zonnepanelen-systeem zet zonlicht om naar elektriciteit en werkt zonder bewegende delen.
  • Zonneboilers: met een zonneboiler regelt u warm water voor keuken en badkamer en zelfs voor uw wasmachine door middel van zonne-energie.
  • Warmtepompen: een waterpomp maakt gebruikt van lucht of water uit de omgeving om de temperatuur in een ruimte te regelen.
  • Waterzijdig inregelen: dit voorkomt dat er onnodig veel water wordt gecirculeerd en bespaart dus op energieverbruik.

Al deze technieken produceren minder uitstoot van schadelijke stoffen en zijn dus milieuvriendelijker dan fossiele brandstoffen We vertellen u uiteraard graag meer over hoe u duurzame mogelijkheden toe kunt passen in uw huishouden of bedrijf en de voordelen hiervan.

Interesse in onze duurzame technieken in Friesland?
U kunt via onderstaande link advies bij ons aanvragen.

ADVIES AANVRAGEN