Nieuws

Geberit breidt wastafelcollectie uit

Geschreven op

Geberit breidt wastafelcollectie uit Geberit breidt het assortiment van de Geberit ONE badkamerserie uit. Blikvanger is daarbij de wastafel, het centrale element in de badkamer. De diverse soorten wastafels, wastafelmeubels en wastafelbladen zijn op allerlei manieren met... Lees meer »

Helft meer subsidie op (hybride) warmtepomp

Geschreven op

Helft meer subsidie op (hybride) warmtepomp Het kabinet is overstag: de ISDE-subsidie voor warmtepompen gaat fors omhoog. Woningeigenaren ontvangen vanaf komend jaar de helft meer subsidie op een (hybride) warmtepomp. Lees meer »

Kantelpunt: verkoop cv-ketels daalt, warmtepompen in opmars

Geschreven op

De cv-ketel verkoop nam afgelopen jaar af met bijna 5 procent ten opzichte van 2019. Dat is de meest opvallende constatering uit het jaarlijkse onderzoek Gasmonitor 2021 van Natuur & Milieu naar de aanschaf van warmte-apparaten, zoals de cv-ketel, de warmtepomp en hybride... Lees meer »

Installateurs zien prijzen stijgen en leveringen haperen

Geschreven op

Bijna alle installateurs en technisch dienstverleners kampen met prijsstijgingen van de materialen en producten waarmee ze moeten werken. Techniek Nederland meldt dat de ondernemers in de sector bovendien last hebben van vertraagde leveringen. Lees meer »

Stortvloed aan introducties bij Hansgrohe

Geschreven op

Stortvloed aan introducties bij Hansgrohe Nieuwe series kranen en douches bij Hansgrohe en AXOR. Met AXOR One, Pulsify, Vivenis en Finoris hebben de Duitsers ondanks het gemis van een fysieke ISH beursvloer weer veel nieuws te melden. Lees meer »

Bekijk de volledige LoooX collectie bij TIS-Stiens

Geschreven op

Woonachtig in Friesland en op zoek naar LoooX? Loop dan eens binnen bij LoooX Dealer TIS-Stiens in Stiens! In deze splinternieuwe showroom kun je terecht voor onze complete LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden. Op de koffie bij... ...eigenaar Wijtze. Lees meer »

SunShower ook in zwart

Geschreven op

Sunshower komt met meer zwarte varianten van haar infraroodpanelen voor onder de douche. Het Nederlandse bedrijf presenteert tijdens ISH 2019 voor het eerst de nieuwe Sunshower Black-modellen. Vanwege het grote succes van de eerder uitgebrachte Sunshower Deluxe Black word... Lees meer »

De warmtepomp is een uitstekend alternatief voor de cv-ketel - maar nog niet in iedere woning

Geschreven op

Met een warmtepomp verwarm je je huis duurzaam, effici├źnt en comfortabel. Maar niet iedere woning is er al geschikt voor. Verwarmen met een warmtepomp is alleen effectief in een goed ge├»soleerde woning. Zijn nieuwbouwwoningen geschikt voor een warmtepomp? V Lees meer »