Bekijk de volledige LoooX collectie bij TIS-Stiens

Woonachtig in Friesland en op zoek naar LoooX? Loop dan eens binnen bij LoooX Dealer TIS-Stiens in Stiens! In deze splinternieuwe showroom kun je terecht voor onze complete LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden.

Op de koffie bij... 

...eigenaar Wijtze. Wijtze is zijn hele leven al actief in de installatiebranche. Acht jaar geleden begon hij voor zichzelf aan huis. Inmiddels zitten ze gevestigd in een prachtig nieuw pand, waar hij ook sanitair verkoopt. Samen met zijn vrouw en overig personeel vormen ze een hechte club en een mooi familiebedrijf!

"We nemen alle zorgen uit handen"

"Wij zijn gespecialiseerd in verwarming, elektrotechniek, loodgieterswerk maar ook in sanitair! We nemen echt de tijd voor onze klanten. Komt de klant voor een nieuwe badkamer? Dan lopen we een rondje in onze showroom, om vervolgens een mooi ontwerp te maken. Alle zorgen en werkzaamheden nemen we vervolgens uit handen," vertelt Wijtze trots!    

De sfeervolle showroom is uiteraard ook voorzien van een mooie LoooX opstelling, inclusief Tailor-Made badmeubel. Het resultaat zie je onderaan de pagina. Wijtze en zijn collega’s verwelkomen je graag in Friesland! 

Naar het overzicht