Geberit breidt wastafelcollectie uit

Geberit breidt wastafelcollectie uit

Geberit breidt het assortiment van de Geberit ONE badkamerserie uit. Blikvanger is daarbij de wastafel, het centrale element in de badkamer. De diverse soorten wastafels, wastafelmeubels en wastafelbladen zijn op allerlei manieren met elkaar te combineren.

De nieuwe Geberit ONE producten zijn ook zonder inbouwelementen te monteren en daardoor breder inzetbaar. Het modulaire wastafelconcept van ONE is bekroond met een iF Design Award 2021.

Geberit ONE wastafels

Geberit ONE biedt keuze uit drie nieuwe wastafelvarianten, elk in diverse maten verkrijgbaar. De standaard wastafel heeft een randhoogte van 9,5 cm en kent een breedte tussen de 60 en 120 cm. De SlimRim oplegwastafels, met een randhoogte van slechts 1,5 cm, zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtes van 60 tot 105 cm. Afhankelijk van de gekozen breedte is er aan weerszijde aflegruimte aanwezig. De laatste optie is de opzetwastafel van 50 cm breed. Deze is beschikbaar in een hoekig of afgerond design. In het midden van de wastafel is de afvoer gepositioneerd, voorzien van een hoogwaardige keramische afdekkap met geïntegreerde haarzeef. Alle nieuwe Geberit ONE wastafels zijn verkrijgbaar met of zonder kraangat en standaard voorzien van het gladde en gemakkelijk te reinigen KeraTect glazuur.

Geberit ONE wastafelbladen

Tussen de opzetwastafel en de onderkast komt het wastafelblad. Deze is verkrijgbaar in dezelfde zeven kleuren als de onderkast. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk. De bevestigingsconsoles aan beide zijden van het wastafelblad (variërend in breedte van 60 tot 135 cm) kunnen ook dienen als handdoekhouder. De sifonopening kan zowel links, rechts als in het midden van het wastafelblad gepositioneerd worden, waardoor de opzetwastafels kunnen variëren in positie.

Opbergruimte

Geberit heeft ook het ONE lade-indeler concept en de waterafvoer vernieuwd. Beiden zorgen ze voor maximale opbergruimte in de laden. Alle nieuwe Geberit ONE wastafelvarianten zijn zo ruimtebesparend ontworpen dat er voor de sifon van de wastafel geen uitsparing meer nodig is. Daardoor wint de lade in het midden aan diepte en daarmee aan opbergruimte. De beschikbare opbergruimte in de laden wordt maximaal benut door het ontbreken van schuinten en hinderlijke zijgeleiding. Optioneel kan er gekozen worden voor integreerbare lichtstrips, die voor meer licht in de lade zorgen en voor een zeer hoogwaardig modulair organisatiesysteem, voor een praktisch geordende lade.

 

Bron: Installatie.nl

 

Naar het overzicht