Centrale verwarming, elektrotechniek, vloerverwarming, warmtepompen, loodgieterswerkzaamheden, sanitair; uw ervaren loodgieter/installateur in Friesland

Centrale verwarming, elektrotechniek, vloerverwarming, loodgieterswerkzaamheden, sanitair… Noemt u het maar op, TIS-Stiens kan het verstrekken. Wij zijn een dynamisch bedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Wat u ook nodig moge hebben, wij bij TIS-Stiens loodgieter Friesland bieden u de service en het onderhoud dat hierbij komt kijken. Dag en nacht staan wij voor u klaar. 

Wie zijn wij?

Wij bij TIS-Stiens installatiebedrijf in Friesland zijn ervaren en toegewijd aan het toepassen van duurzame technieken waar dat dan ook maar mogelijk is. Het bedrijf zoals het nu bestaat is opgericht in 2012. Doordat wij zo goed in gaan op de wensen van de klant en onze beloftes nakomen zijn wij uitgegroeid tot het bedrijf dat wij nu zijn. Afspraak is bij ons afspraak, daar kunt u op rekenen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Kenteq als erkend leerbedrijf, wat inhoudt dat wij elke vakman en leerling op mbo-niveau helpen ontwikkelen en producten en diensten bieden die waarde toevoegen aan het vakmanschap in Nederland. Ook zijn wij erkend installateur bij Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI).

Bij ons staat naast deskundigheid en kwaliteit ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en zijn daarmee in staat u voorzieningen van optimaal niveau te leveren.

Onze diensten

Of het nu gaat om het installeren of verkopen van materialen, TIS-Stiens doet het allemaal. Bij ons kunt u erop rekenen dat wij alles, van A tot Z, voor u kunnen regelen. Van vloerverwarming tot airconditioning en van sanitair tot dak- en zinkwerk, en van loodgieterswerk tot sanitair plaatsen; wij installeren het voor u zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Wij regelen de materialen, de aannemer, alles wat erbij komt kijken. En omdat wij van tevoren met u in gesprek gaan en op basis van de wensen van onze klant een offerte aanmaken, bent u ervan verzekerd dat wij een eindresultaat afleveren waar iedereen tevreden mee is.

Ook verkopen wij losse producten, zoals verwarmings- en airco-units, sanitair componenten, of zonneboilers. Een compleet overzicht hiervan kunt u vinden op onze website onder het kopje ‘Producten’.

Contact

U hoort het: wat u wilt, dat regelen wij bij TIS-Stiens loodgieter Friesland. Interesse? Of wilt u liever eerst meer informatie?

U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

TIS-Stiens Tel.: 085-2084160
Seerob 29 E-mail: info@tis-stiens.nl
9051VA Stiens Online contactformulier

Wijtze Koster

Download de Algemene voorwaarden TIS Stiens

Download Contract voorwaarden cv onderhoud

Download Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB) 2007

Download Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) 2016

Klik hier voor de Privacy voorwaarden

TIS-Stiens is sponsor van KC de Boer en v.v D.T.D