Hieronder een overzicht van onze merken/partners op het gebied van sanitair en ventilatie en warmtepomp-installaties.

LoooX Bathrooms

Bij LoooX  in Deventer krijgt elk product alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken ze hard aan de ontwikkeling van hun producten, van eerste schets tot uiteindelijke eindproducten. Wat hun kenmerkt? Zij hebben vrijwel alles in huis. Van meubelmakers tot technici: het complete plaatje. Dit maakt hen ook lekker eigenzinnig. 

Keuco

KEUCO was oorspronkelijk de marktleider op het gebied van badkameraccessoires, maar biedt tegenwoordig een uitgebreid assortiment kranen, accessoires, spiegelkasten, wastafels en badmeubels aan. Het bedrijf werd van meet af aan gedreven door de onvermoeibare wil om zich voortdurend te verbeteren en door de nieuwsgierigheid om nieuwe vaardigheden te ontdekken.

 

Sanibell

Sanibell is geen eendagsvlieg op de sanitairmarkt. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren '70 en importeert al jaar en dag keramisch sanitair voor de projectwereld.

 

Hotbath

Doelstelling van Hotbath is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren.
Uit kwaliteitsoverwegingen vindt onze productie volledig in Italië plaats, simpelweg omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn.

Novellini

Novellini is al 50 jaar Europees marktleider in de productie en verkoop van douchewanden. Naast de uitgebreide ervaring op dit gebied, produceert Novellini ook hydromassagebaden, douchebakken, stoomcabines en nog veel meer. Met 27 filialen in de belangrijkste Europese landen, 8 productievestigingen en de fabricage van 1 miljoen douchecabines per jaar, zijn zij al 50 jaar actief om uw persoonlijk comfort te vergroten.

 

HansGrohe

De kranen- en douchespecialist is een merk met veel traditie. Oprichter Hans Grohe is in 1901 klein begonnen met een metaaldrukkerij in Schiltach in het Zwarte Woud. Het creatieve centrum en het hoofdkantoor bevinden zich nog steeds in dezelfde plaats. Maar vandaag de dag is het door ‘slimme Hans’ in het leven geroepen merk HansGrohe een wereldnaam: hun producten worden over de hele wereld gebruikt en gewaardeerd.

 

Instamat

Instamat is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Vaassen en heeft zich al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop van designradiatoren en is in al die tijd een voorloper geweest in de ontwikkeling van de designradiator.

Alpha Innotec

Al sinds 1998 ontwikkelt, produceert en verkoopt Alpha Innotec op de markt duurzame en bedieningsvriendelijke warmtepompen. De ontwikkeling van de producten in het eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en de jarenlange ervaring als producent van energiezuinige oplossingen verschaffen u de zekerheid dat u met een product van alpha innotec de juiste beslissing heeft genomen.

 

Sunshower

Sunshower  (zonnen combineren met douchen) is opgericht in 2003 en de eerste producten zijn in CenterParcs geplaatst, die de primeur heeft gekregen.
in 2006 is er een opbouw-model ontwikkeld voor klanten die een Sunshower in hun bestaande badkamer willen plaatsen. 
De jaren die volgden, voegde Sunshower infrarood toe aan hun producten, ontwikkelde inbouw-modellen en werd duidelijk dat een lage dosis UV-B licht niet alleen het vitamine D gehalte ten goede komt, maar ook geschikt is voor de behandeling van chronische huidaandoeningen.
Vandaag de dag is douchen een well-being beleving geworden. Daarbij komt dat steeds meer mensen het belang inzien van de positieve effecten van veilig zonlicht.

 

Kludi

Sinds 1926 produceert KLUDI hoogwaardige mengkranen met een stijlvol design en vele jaren van praktisch gebruiksgemak. Vanuit deze lange traditie stelt KLUDI zich ten doel maximaal gebruiksgemak en perfect design met elkaar te verenigen. Zo wordt de claim Water in Perfection overtuigend concreet in hun producten en in de dienstverlening aan hun partners.

 

Kermi

Binnenklimaat en douchedesign. Kermi biedt u beiden in een unieke competentie. En dat al meer dan 50 jaar. Met pioniersoplossingen en uitvindersmentaliteit.

 

Aalberts IPS (voorheen VSH)

Aalberts integrated piping systems ontwikkelt de meest geavanceerde geïntegreerde leidingsystemen voor distributie en controle van vloeistoffen en gassen. Deze systemen worden toegepast in verschillende markten zoals industrie, utiliteit en woningbouw. 

 

WISA

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren zij tegenwoordig een compleet ­assortiment met ­onder andere spoelsystemen en ­toebehoren, keramiek, ­toiletzittingen en een wellness programma. En met verkoopkantoren in Nederland, Duitsland en een separate exportafdeling leveren ze wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitaire producten.

 

Geberit

De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten. Zij hebben een sterke lokale aanwezigheid in de meeste landen van Europa. Hierdoor kunnen wij zowel op het gebied van sanitairtechniek als op het gebied van badkamerkeramiek een unieke meerwaarde bieden.

Als toonaangevend bedrijf in de Europese sanitairbranche zet Geberit zich in voor de continue doorontwikkeling van sanitairproducten, productieprocessen en distributiemethodes. Al bijna 150 jaar staat de naam Geberit voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en hedendaags comfort in de badkamer. Met de verwerving van Sanitec in 2015 en de daarmee gepaard gaande overname van een groot aantal keramiekmerken, heeft Geberit zijn activiteiten uitgebreid naar badkamerproducten. In Nederland was Sanitec de eigenaar van B.V. De Sphinx Maastricht met de merken Sphinx en Keramag. Door de overname zijn Sphinx en Geberit één bedrijf geworden onder de naam Geberit B.V. Om in de toekomst zakelijke doelgroepen en consumenten nog beter en efficiënter te kunnen bedienen, zijn de merken Keramag en Sphinx geïntegreerd in het merk Geberit.

 

Zehnder

Het familiebedrijf Zehnder werd opgericht in 1895 door Jakob Zehnder in Gränichen (Zwitserland) en heeft een rijke geschiedenis aan innovatieve, betrouwbare producten.

Zehnder Group Nederland is marktleider op het gebied van energie-efficiënte, gezonde en comfortabele binnenklimaatsystemen. Zij leveren producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Hun organisatie maakt deel uit van de internationaal opererende Zehnder Group, een Zwitserse beursgenoteerde onderneming met vestigingen in 14 landen met 3000 medewerkers wereldwijd.

 

Uponor

Uponor is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van oplossingen voor het verplaatsen van water in gebouwen en infrastructuren. De onderneming is zich bewust van haar verantwoordelijkheid, ook voor toekomstige generaties, en herdenkt water als een vitale hulpbron: met veilige systemen voor hygiënische drinkwatervoorziening, energie-efficiënte verwarming en koeling, en betrouwbare infrastructuur. Met een passie voor innovatie en een streven naar duurzaamheid ontwikkelt Uponor nieuwe technologieën en toekomstgerichte oplossingen. Op die manier schept het bedrijf vertrouwen - en verbetert het de levenskwaliteit van de mensen. Uponor heeft ongeveer 3.900 werknemers in 26 landen in Europa en Noord-Amerika. De hoofdzetel van het concern is gevestigd in Finland. De onderneming is genoteerd op Nasdaq, Helsinki.

 

Stiebel Eltron

STIEBEL ELTRON is sinds 1977 actief in Nederland. STIEBEL ELTRON Nederland BV is een dochteronderneming van het Duitse STIEBEL ELTRON GmbH concern. Het gamma van STIEBEL ELTRON Nederland omvat warmwater en warmtepompen. Warmtepompen maken gebruik van duurzame energie voor verwarming en voor de productie van warm water. STIEBEL ELTRON levert al sinds 1976 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een enorm grote ervaring op dit gebied. STIEBEL ELTRON heeft als eerste in Nederland de warmtepompboiler met een TNO-gelijkwaardigheidscertificaat geïntroduceerd: een warmtepomp met een grote marktacceptatie, die inmiddels uitgebreid is toegepast in zowel de particuliere woningbouw als in grotere woningbouwprojecten voor de vrije sector.

 

Comfort Line

Het Comfort Line-assortiment van Wasco omvat een breed scala cv- en sanitairproducten: van fittingen en appendages tot vloerverwarming en designradiatoren. Comfort Line-producten worden geproduceerd in gerenommeerde fabrieken en dragen uiteraard de nodige kwaliteitskeurmerken. Met Comfort Line-producten ben je gegarandeerd van topkwaliteit voor een goede prijs! Ook voor sanitair zit je goed met Comfort Line; je kunt kiezen uit een divers assortiment designmeubelen, douchewanden, kranen en keramiek. Comfort Line-sanitair sluit aan op de klantbehoeften en nieuwste trends, zoals softclose toiletzittingen, -lades en extra veilige, waterbesparende kranen. Kortom, voor elke klus is er een passend Comfort Line-product! 

 

Ideal Standard

Al meer dan 100 jaar heeft Ideal Standard International de sanitaire industrie met innovatie geleid. Hun beheersing van keramiek, kranen en accessoires stelt hen in staat om complete badkamerontwerpen van hoge kwaliteit te leveren.

Het is hun taak om u te inspireren met nieuwe visies op wat mogelijk is. Zij weten immers dat u meer efficiëntie, verbeterde hygiëne, meer gemak, beter ontwerp en verbeterde ervaringen eist.

Zij proberen u toegang te geven tot de nieuwste technologieën en helpen u het juiste antwoord te vinden, ongeacht het product of de service die u nodig heeft. Hun missie is om u van dienst te zijn en om inzichten en oplossingen te bieden die u helpen uw projecten te realizeren.

 

Northstar Water Treatment Systems

Amy Water Systems is de specialist op het gebied waterbehandeling in zowel de particuliere- als de  industriële sector.

Het familiebedrijf is al ruim 20 jaar exclusief dealer van Ecowater, uitvinder en wereldwijd de grootste producent van waterontharders. Jaarlijks worden er honderdduizenden waterontharders geproduceerd voor de particuliere markt.

Ecowater waterontharders zijn innovatieve waterontharders welke zijn voorzien van vele patenten. Vanuit de Ecowater lijn leveren we ook de NorthStar waterontharders. De NorthStar waterontharder wordt alleen geleverd via ons dealernetwerk.

 

LoooX Bathrooms in Friesland Keuco in Friesland

Sanibell Badmeubelen in Friesland Hotbath Kranen in Friesland

Novellini Douchewanden in Friesland HansGrohe Kranen in Friesland

Instamat Radiatoren in Friesland Alpha Innotec warmtepompen in Friesland

Sunshower in Friesland Kludi Kranen in Friesland

Kermi in Friesland Aalberts Integrated Piping Systems in Friesland

Wisa Sanitair in FrieslandGeberit (voorheen Sphinx) Sanitair in Friesland

Zehnder binnenklimaat in FrieslandUponor verwarming en koeling en drinkwaterinstallatie in Friesland

Stiebel Eltron Warmtepompen in FrieslandComfort Line Sanitair in Friesland

Ideal StandardNorthStar waterontharders - ook de bestaande kalkaanslag verdwijnt!